Contacte

Passeig Ferrocarril 33 | Manacor

687 785 639

info@eskilet.com

Formulari
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon

© 2019 per l'equip creatiu d'Eskilet

 

Teràpia Gestalt

La Teràpia Gestalt, és una teràpia humanista basada en l'encontre entre persones amb la finalitat d'afinar la percepció d'allò que està passant en l'aquí i ara concret.  

 

Afinar la percepció d'allò que penso, sento i faig per tal de responsabilitzar-me de la resposta que dono a les meves necessitats. Escollir, decidir allò que vull, allò que no vull i allò que vull canviar. Prendre consciència d'allò que necessito i com vull respondre a aquesta necessitat.

 

La Teràpia Gestalt, és un acompanyamanent en totes les etapes de la vida,especialment,en moments de canvi, basada en les pròpies potencialitats i destinada a l'empoderament de la persona per transitar el sofriment, la culpa, la vergonya, el malestar i restaurar el benestar personal.

 

La Teràpia Gestalt és un procés de creixement i enriquiment personal.

 

El terapeuta és només l'instrument que ajuda a afinar la percepció i acompanya en el procés de responsabilització i alliberament.

 

Aquesta Teràpia pot ser a nivell individual o en petit grup i és apte per a totes les edats. Quan més petita o jove sigui la persona implica més participació dels pares o adults referents.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now