Naturopatia i alimentació integrativa

La Naturopatia estudia les propietats i les aplicacions d'elements naturals (vegetals, aigua, sol, terra i aire) amb la finalitat de mantenir i/o recuperar la salut.
 

La tasca principal del naturòpata és activar el sistema i la força d'autocuració interna que cada persona posseeix. El naturòpata no intenta combatre les malalties, sinó que planteja fer més naturals els mitjans i les formes de vida humanes. La seva principal comesa és eliminar de l'organisme les substàncies nocives i perjudicials (toxines, deixalles, etc.) i contribuir a l'aportació de substàncies útils i saludables (vitamines, minerals, nutrients, etc.).

 

Un dels pilars principals de la Naturopatia és el d'unitat orgànica, que considera el cos com un sol òrgan i el tracta com a tal, com una unitat, una visió coneguda com holística. Una altra de les seves proposicions és que no hi ha malalties, sinó malalts. És a dir, hi ha persones més predisposades a patir malalties que altres per posseir un sistema immunitari més fràgil, uns hàbits de vida menys saludables, viure en un ambient més contaminat, alimentar-se de forma poc natural, etc.
 

L’objectiu de la naturòpata és la prevenció i el tractament dels patiments de cada persona a través de l'observació i el seguiment de les lleis de la natura i l’ús dels recursos que aquesta ens proporciona, nutrint-se dels coneixements en anatomia, fisiologia, bioquímica, nutrició, farmacologia, coneixement psico-emocional, embaràs i lactància, edat infantil, quiromassatge, Ayurveda, massatge tradicional tailandès i Ioga.

Dins de la Naturopatia es recorre a un ventall d'eines depenent de la persona i les seves necessitats:

Contacte

Passeig Ferrocarril 33 | Manacor

687 785 639

info@eskilet.com

Formulari
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon

© 2019 per l'equip creatiu d'Eskilet

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now