Curs de Massatge Tradicional Tailandès

Aquest curs de Massatge Tradicional Tailandès va dirigit tant a terapeutes formats com a qualsevol persona que desitgi aprendre una tècnica terapèutica completa i diferent.


Consta de dues parts diferents que s'aprenen al mateix temps: les línies energètiques i els estiraments, treballant una selecció d'aquestes línies amb diferents tècniques de *acuprensura i gran quantitat d'estiraments provinents del Ioga. D'aquesta manera es treballen al mateix temps el cos energètic i el físic del receptor, aconseguint recuperar l'equilibri global, és a dir, mental, físic i espiritual que són els tres camps d'aplicació terapèutica del massatge.

El  massatge thai, anomenat nuad bo rarn en idioma tailandès, és una seqüència de pressions sobre punts i meridians, compressions circulatòries, mobilitzacions articulessis, estiraments, i estimulacions reflecteixes. Tot això encadenat en un ritme regular on la respiració del massatgista s'harmonitza amb la del pacient. El massatge s'aplica a tot el cos, des dels dits dels peus fins al crani. El seu treball se centra a eliminar toxines, alliberant el Qi (Prana) i oferint al receptor del massatge una sensació profunda de pau tant en el seu cos com en la seva ment.

Durada: dos caps de setmana, 12 hores cadascun.
Horaris: Dissabte de 10 a 14 i de 16 a 20 - Diumenge de 10 a 14
Preu: 320 €

Contacte

Passeig Ferrocarril 33 | Manacor

687 785 639

info@eskilet.com

Formulari
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon

© 2019 per l'equip creatiu d'Eskilet

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now