Massatge Ayurvèdic Abhyanga

El significat de la paraula Abhyanga és l'aplicació d'oli en el cos.
 Aquest massatge ajuda a regular i estimular el sistema limfàtic i cardio-circulatori. Reforça el sistema immune i equilibra la funció de l'aparell digestiu. Relaxa la ment i complau als sentits.
Depenent del 'Dosha' de cada persona s'empra un oli o un altre.

Reflexologia Podal

És una tècnica terapèutica basada en l'estimulació de punts sobre els peus, denominats zones de reflex.
Suposa l'aplicació d'un massatge manual que aplica pressió en àrees dels peus per produir efectes específics en altres parts del cos.
La reflexologia aplicada en els peus és una teràpia que ens pot ajudar tant a prevenir diferents símptomes i dolències com a aconseguir un equilibri físic i mental.

Massatge Terapèutic

Mitjançant un massatge especial s'estimulen punts específics o nòduls situats en determinats llocs del cos, alliberant a través de la pressió amb els dits, mans, punys, etc, la tensió i toxines acumulades en aquests punts, tensions que impedeixen o bloquegen les funcions òptimes del cos. Quan els nòduls o punts estan molt bloquejats o carregats d'energia estancada, el cos es comença a afeblir, baixen els anticossos i es provoca tot tipus de malalties i afeccions.
En rebre un massatge físic-energètic no només es manipulen i estimulen músculs, teixits, sistema circulatori, ossos i tendons, sinó que també es treballa amb les energies més subtils del cos, on comença tota malaltia.

Kinesiotape (Embenatge Neuromuscular)

Aquest mètode d'embenatge utilitza unes exclusives cintes de tapi (esparadrap) elàstic que han estat dissenyades imitant les propietats de la pell i la finalitat de la qual és el tractament de lesions musculars, articulessis, neurològiques i de lligamets així com la reducció de la inflamació. El mètode de l'Embenatge Neuromuscular implica embenar sobre els músculs i abastant la resta d'estructures que ens interessi amb la finalitat d'assistir i disminuir les tensions que actuen sobre les estructures lesionades.

Reiki

Reiki és una paraula  que significa REI, energia universal i KI, energia vital.
És una tècnica de canalització i transmissió d'energia vital a través de la imposició de mans, que s'utilitza per obtenir pau i equilibri en tots els nivells:
Físic: millorança en dolències, lesions, metabolisme,etc.
Emocional: problemes sentimentals, agressivitat, infelicitat, etc.
Mental: hàbits nocius, estrès, insomni, etc.
Espiritual: harmonia, pau, equilibri, etc.
 El Reiki actua en profunditat anant a l'arrel del problema físic o emocional, permetent que l'emoció o el patró de conducta que ha creat el desequilibri, es manifesti i sigui sanat.

Contacte

Passeig Ferrocarril 33 | Manacor

687 785 639

info@eskilet.com

Formulari
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon

© 2019 per l'equip creatiu d'Eskilet

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now